Workshop Offline/OnLife

Een bos, een tent, een veldkeuken. We gaan op kamp! Samen wandelen, ontspannen, eten & drinken, schrijven, luisteren en verhalen vertellen. De creatieve ik ontwaakt weer, midden in het groene hart van Nederland. Geen therapie, maar gewoon even lekker helemaal ertussenuit, fysiek en mentaal.

Ga mee naar buiten! In ons corona-proof basiskamp voorzien we je van een eigen tent en een chef-kok in de veldkeuken. Terwijl we de 1,5-meter in acht nemen, gaan we aan de slag met ‘jouw verhaal’. Hoe beleef jij deze tijd? Wat drijft jou? En hoe vertel je dat? Of wil je zwijgen en alleen schrijven? Plaats jezelf en hoe je leeft in de nieuwe werkelijkheid.

Je werkt jouw verhaal uit in een aantal scènes, die je opschrijft en uitspeelt. We waaieren uit, komen steeds even bij elkaar en gaan dan weer individueel aan het werk. Vervolgens mixen en monteren we de verhalen. Samen werken we, op een speelse manier, naar een inspirerende performance die blijvend indruk zal maken op jezelf en anderen.

Wat: 2-daagse workshop Schrijven & Performen
Wanneer: 28 & 29 juli 2020
Waar: Kamp Buitendoor in de bossen tussen Nunspeet en Epe
Zelf meenemen: We slapen in tentjes, dus neem een luchtbed en slaapspullen mee (je mag ook een eigen tentje meebrengen)
Kosten: € 249,- (inclusief 2x lunch, 1x ontbijt, 1x diner, koffie en thee en overnachting)
Vroegboekkorting: boek vóór 10 juli en ontvang € 50,- korting
Groepsgrootte: maximaal 15 deelnemers
Begeleiders: Frank, Thomas en Inge

Neem als je vragen hebt of voor meer informatie contact op met Thomas Kok via 06-18 26 34 18 of thomas@storyvillage.nl of meld je nu aan via onderstaand formulier.

Ja, ik schrijf mij hierbij in voor de Workshop Offline/OnLife

* verplicht veld