Inge van der Krabben

Wat vinden alle mensen die voor een bedrijf werken belangrijk? Ik kom op twee overkoepelende elementen die nauw samenhangen: 1) ze willen waarde toevoegen, want daardoor 2) worden ze gezien.

Waardevol zijn, doe je pas wanneer je je waardevol voelt. Je waardevol voelen moet je uit jezelf halen. Bij mij gebeurde dat toen ik tien jaar geleden het creatief schrijven ontdekte; daar lag mijn bron, mijn waarde. Ik leerde met de simpelste schrijfoefeningen diep in mezelf doordringen en ontdekte hoe leuk en fijn creatief schrijven is. Het geeft rust én energie, of dat nou via een eenvoudige oefening is, het schrijven van een kort verhaal of een complete roman.

Ik geloof in de kracht van verhalen. Verhalen kunnen onze kijk op het leven veranderen en daardoor de wereld veranderen.

De kracht van creatief schrijven, leerde ik doorgeven aan anderen via cursussen, training en coaching. Ik ben auteur én gecertificeerd docent creatief schrijven. Dat is wat ik toevoeg aan het team van Story Village. Wij bundelen onze creatieve krachten die, eenmaal gecombineerd, uitmonden in waardevolle trainingen voor elk bedrijf.

Mijn motto: elk mens is waardevol en moet gezien worden!

Anderen over mij:

In de vorm van een workshop heeft Inge ons laten ervaren wat er met je gebeurt als je creatief leert schrijven. Ik vond de avond met Inge geweldig inspirerend en voedend. Door middel van oefeningen liet zij ons kennis maken met haar schrijverschap. Niet door erover te vertellen, maar door het ons te laten ervaren. Tegelijkertijd zorgde de workshop van Inge ervoor dat wij als team elkaar nog weer wat beter leerden kennen.

Karen Lans – Vandaag advocaten en mediators

Inge is kritisch, op een hele prettige manier. Haar begeleiding is kundig en inspirerend.

Jacoba de Vries – deelnemer aan de cursus Schrijven van verhalen